Skip to main content

Wij zijn BOB

BOB TOURS maakt deel uit van TAXI DE BOB. Al 10 jaar vertrouwd en betrouwbaar op de Nederlandse wegen en daarbuiten. Wij rijden volgens de voorwaarden van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV).

Met onze uitstekend onderhouden touringcars en taxi’s, en professionele chauffeurs brengen wij u altijd comfortabel en veilig van en naar uw gewenste bestemming wordt gebracht.

BOB TOURS groepsvervoer brengt u en uw gezelschap in de juiste toon en sfeer naar uw bestemming.
Bedrijven mogen er op rekenen dat hun personeel en gasten veilig en stipt vervoerd worden tussen de luchthaven, hun hotel, of andere bedrijven.

Statutaire gegevens BOB TOURS

 • Bedrijfsnaam
  TAXI DE BOB
 • Handelsnaam
  BOB TOURS
 • KvK-nummer
  67 93 42 18
 • IBAN
  NL 67 INGB 0007 5908 10
 • Bezoekadres
  Walserij 75e
  2211 SL Noordwijkerhout
  Netherlands
 • Telefoon
  0252 220 863

De geschiedenis van BOB

2015

TAXI DE BOB

Oprichting van ons eerste bedrijf. Twee man sterk, twee auto’s en een missie om hoogwaardig taxivervoer te brengen.
2017

UITBREIDING WAGENPARK

Sneller dan verwacht kunnen en moeten we ons wagenpark uitbreiden. Nieuwe collega’s en steeds meer nieuwe klanten die het gemak en comfort van ons kwaliteitsvervoer ervaren.
2019

TAXI NOORDWIJK AAN ZEE

Onze basis vanuit de Bollenstreek wordt uitgebreid met TAXI NOORDWIJK AAN ZEE. Op deze wijze kunnen we de regio nog beter en specifieker van dienst zijn.

2021

BOB TOURS

Met de nodige jaren ervaring ondertussen op zak, daarbij tegenwoordig ook het groot rijbewijs en een nog altijd groeiende liefde voor vervoer en transport hebben wij voorzichtig onze eerste stappen in de wereld van de touringcar gezet. Of beter gezegd, de eerste kilometers.

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

BOB TOURS, TAXI DE BOB en TAXI NOORDWIJK AAN ZEE zijn ondertussen vertrouwde en gerenommeerde namen in het personenvervoer. Grote kans dat u al eens gebruik heeft gemaakt van onze diensten. Zo niet, hopen wij u binnenkort te mogen begroeten, onderweg naar uw volgende bestemming.

vaste partner van