Skip to main content
BOB’s L.P.G.
Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Bij BOB TOURS staat kwaliteit boven alles. Iedere dag zijn we druk in de weer om onze klanten een onvergetelijke reis te bezorgen. Door onze efficiënte en bewuste manier van werken houden we de kosten reëel en dit ziet u terug in het totaalbedrag. BOB TOURS is gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

Heeft u een offerte liggen die goedkoper is dan die van ons? Stuur deze op en u krijgt 10% korting op de goedkoopste offerte. Kies voor BOB TOURS en ervaar het gemak en comfort van reizen met kwaliteit en betaalbaarheid. BOB TOURS is écht gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

 • Te vergelijken offerte niet ouder dan 14 dagen
 • Te plannen reis binnen 6 maanden
 • Minimale afstand reis 100 km
 • Vergelijking op basis van dezelfde reis en services

BOB’s L.P.G.

Laagste Prijs Garantie

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Bij BOB TOURS staat kwaliteit boven alles. Iedere dag zijn we druk in de weer om onze klanten een onvergetelijke reis te bezorgen.
Door onze efficiënte en bewuste manier van werken houden we de kosten reëel en dit merkt u terug in het totaalbedrag. BOB TOURS is gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Mocht u een offerte hebben liggen die goedkoper is dan die van ons, stuur deze op en als deze inderdaad goedkoper is dan offerte van BOB TOURS, krijgt u 10% korting op de goedkoopste offerte. Kies voor BOB TOURS en ervaar onze gegarandeerde combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. BOB TOURS is écht gegarandeerd de goedkoopste van Nederland.

 • Te vergelijken offerte niet ouder dan 14 dagen
 • Te plannen reis binnen 6 maanden
 • Minimale afstand reis 100 km
 • Vergelijken op basis van dezelfde reis en services

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Sustainable Development Goals

BOB TOURS onderschrijft de 17 Sustainable Development Goals (SDG) zoals deze zijn opgesteld door de 196 lidstaten van de Verenigde Naties, waaronder Nederland.

De SDG’s zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Voor het opstellen van de SDG’s zijn wereldwijd duizenden organisaties en miljoenen burgers om hulp gevraagd. 

De SDG’s zijn een mondiaal kompas voor uitdagingen als armoede, onderwijs en de klimaatcrisis. 

Against Human Trafficking

Human Trafficking is het rekruteren, vervoeren, overbrengen, huisvesten of opnemen van mensen door middel van geweld, fraude of bedrog, met als doel hen uit te buiten voor winst. Mannen, vrouwen en kinderen van alle leeftijden en met alle achtergronden kunnen het slachtoffer worden van deze misdaad, die in alle delen van de wereld voorkomt. 

BOB TOURS voelt de noodzaak om vanuit maatschappelijke betrokkenheid oog te hebben voor deze wereldwijde problematiek, die ook in Nederland vaker voorkomt dan wij weten.

Veelgestelde vragen

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Kunnen we de bus ook langer dan 1 dag huren?

Het komt heel vaak voor dat we langer dan een dag onderweg zijn. Voor een reis verder in Europa, een meerdaagse reis, een weekend vol activiteiten of een sportevenement, er zijn zoveel gelegenheden waarbij u het gemak en de service van onze touringcar meer dan een dag nodig heeft. Wij staan uiteraard voor u klaar en bekijken graag wat de mogelijkheden zijn voor de reis die u bij ons boekt. U kunt bij de offerte-aanvraag locaties, dagen en tijden invoeren. Mocht u daar nog iets aan toe willen voegen, kunt u dit bij ‘opmerkingen’ aangeven.

Rijden jullie ook naar het buitenland?

BOB TOURS brengt u overal naartoe in Europa. Voor reizen die de grens overgaan is het belangrijk dat wij uiterlijk een week voor vertrek van alle passagiers de volledige namen, geboortedatum en geslacht hebben ontvangen. Het spreekt voor zich dat alle passagiers de benodigde reisbescheiden dienen mee te brengen (paspoort, id-kaart).

Vanwege de huidige situatie rijdt BOB TOURS momenteel niet naar Oekraïne en Rusland.

Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur?

Het is niet mogelijk een touringcar te huren zonder chauffeur. BOB TOURS verzorgt de reis altijd inclusief chauffeur. Handig, comfortabel en veilig. Daarbij hoeft u het voor de kosten niet te laten, een reis met BOB TOURS is in prijs te vergelijken met het huren van een touringcar zonder chauffeur. Check het zelf en vraag een offerte aan.

Zijn we verzekererd tijdens de reis?

In de touringcar bent u verzekerd. Zodra u niet in de touringcar bent, bent u niet meer via onze reisverzekering verzekerd. Mocht u op locatie ook verzekerd willen zijn, neem dan contact op met uw eigen verzekering of adviseur.

Wilt u meer weten, neem contact met ons op.

Hoeveel bagage mogen we meenemen?

Het is per reiziger toegestaan 1 koffer (max. 20 kg per koffer) en 1 stuks handbagage mee te nemen. Al uw bagage dient voorzien te zijn van een label met uw persoonlijke gegevens (naam en adres, telefoonnummer).

Rijtijden & rusttijden

De rijtijdenwet is verdeeld in rijtijd en werktijd. De rijtijd is de tijd die de chauffeur onderweg is. Stilstaan in de file valt hier ook onder.
De werktijd is de gehele tijd dat de chauffeur in dienst aan het werk is. Dit is dus de rijtijd, rusttijden en wachttijden.

In principe is het zo dat een chauffeur 9 uur achter elkaar mag rijden, waarvan 4,5 uur aan een stuk gevolgd door 45 minuten rusttijd.
De totale werktijd mag 11 uur zijn.

Voor bepaalde reizen en afstanden, en reizen naar het buitenland kunnen afwijkende regels gelden.

Geeft BOB TOURS altijd 10% korting op andere offertes?

BOB TOURS is de goedkoopste van Nederland. Gegarandeerd. Dat merkt u direct als u bij ons een offerte aanvraagt. Mocht u onverhoopt toch een offerte hebben liggen die goedkoper is dan de offerte van BOB TOURS, dan geven wij 10% korting op die prijs.
U zult dus eerst een offerte bij ons moeten opvragen, alvorens u een andere offerte kunt insturen. Mocht u een andere offerte insturen, maar nog geen offerte bij ons hebben aangevraagd, zullen wij onze offerte volgens onze vaste tarieven uitbrengen. Dan ziet u vanzelf, BOB TOURS is écht de goedkoopste van Nederland.

Is het verplicht een veiligheidsgordel te dragen?

Het is tijdens het rijden verplicht een veiligheidsgordel te dragen, wanneer deze aanwezig is in de touringcar. Kinderen tot 3 jaar mogen op schoot zitten; wij raden voor de veiligheid het gebruik van een kinderzitje aan. Het is tijdens het rijden niet toegestaan door de touringcar te lopen.

Mogen we eten en drinken in de touringcar?

U kunt bij ons een klein aantal versnaperingen vooraf bestellen. U kunt ook zelf meegebrachte waren nuttigen. Hierbij gaan we er vanuit dat alles netjes achterblijft en dat de touringcar niet vervuilt is met etensresten en/of drinken. Mocht dit het geval zijn brengen wij eenmalig € 150,- in rekening.

Het is mogelijk om tijdens de reis een stop te plannen voor een maaltijd (lunch/diner). Mocht de reis langer dan 9 uur duren worden de kosten van het eten van onze chauffeur in rekening gebracht.

Tijdens schoolreisjes is het in principe niet toegestaan onderweg te eten. Uiteraard begrijpen wij dat zo’n bijzondere dag als een schoolreisje pas compleet is met wat extra lekkers, dus mochten er wensen zijn bepreken we dat graag vantevoren met u, en bekijken we samen hoe hier invulling aan te geven.

Magen we alcohol drinken in de touringcar?

In principe wordt er geen alcohol gedronken in onze touringcars, tenzij anders met u overeengekomen. Dit dient voor de bevestiging van de reis te zijn besproken en zijn vastgelegd. Uiteraard is het nuttigen van alcohol door minderjarigen en het gebruik van verdovende middelen in het algemeen niet toegestaan.
Mocht u tijdens de reis alcohol willen nuttigen, geef dit aan in uw offerte-aanvraag.

Is roken toegestaan?

Het is ten strengste verboden te roken in de touringcar. Dit is vastgelegd in de tabakswet. Bij overtreding brengen wij € 150,- per overtreding in rekening.

Mogen we een (huis)dier meenemen?

Het is niet toegestaan om (huis)dieren mee te nemen.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden 12 maanden door ons bewaard. Neem contact met ons op om te zien of uw vermiste bezit door ons gevonden is. BOB TOURS is niet aansprakelijk voor vermiste of beschadigde eigendommen.

Veilig op weg met BOB TOURS – Covid-19

De coronamaatregelen liggen alweer even achter ons. De mondkapjes liggen in de la en we kunnen weer naast elkaar in de touringcar plaatsnemen. Wij beseffen dat het virus nog aanwezig is. Daarnaast staat hygiëne altijd al hoog in het vaandel bij ons. U kunt er dus op vertrouwen dat wij er alles aan doen om u en uw gezelschap veilig en gezond naar uw bestemming te brengen. Keurig netjes op weg met BOB TOURS.

BOB’s beleid omtrent hygiëne en Covid-19

De touringcar is ons visitekaartje, onze werkplek en onze trots. Bovenal is het uw vervoer tijdens een bijzondere of belangrijke gebeurtenis. Daarom zijn al onze voertuigen te allen tijde spik en span. Zo heeft u een frisse omgeving tijdens uw reis en wij een schone werkplek.

Naast de regelmatige wasbeurten van onze touringcars en taxi’s, worden voor en na iedere rit een aantal reinigingswerkzaamheden uitgevoerd. Zo wordt het interieur geheel gereinigd en worden alle gladde oppervlaktes gedesinfecteerd. Tevens worden met grote frequentie onze airco-systemen grondig gereinigd. Zo houden we het schoon, fris, veilig en gezond. 

BOB’s chauffeurs & Covid-19

Het corona-advies ’testen bij klachten’ is komen te vervallen. Toch houden wij nog vast aan deze regel, omdat wij niet alleen de verantwoordelijkheid dragen voor onze chauffeurs, maar natuurlijk ook voor de gezondheid van onze klanten. Daarom testen onze chauffeurs nog altijd bij klachten en gaan wij in isolatie mocht Covid-19 worden geconstateerd.

Reiniging

Hygiëne

Gezondheid

Isolatie

BOB TOURS corona dashboard

Dagelijkse update om 14:30 uur

Covid in de zorg

Actuele data COVID-bezetting Nederlandse ziekenhuizen
Laatste update van LCPS op 16 mei 2024

In de afgelopen 24 uur zijn er 14 nieuwe opnames en

 0 IC-opnames gerelateerd aan Covid-19 geregistreerd.
In dit overzicht treft u het dagelijks overzicht van de huidige bezettingsgraad in de Nederlandse ziekenhuizen.

De bezetting van bedden en de opnames in het ziekenhuis en op de IC worden naast elkaar getoond. Groei van het aantal opnames en de bedbezetting door COVID-19 kan ervoor zorgen dat ziekenhuizen het te druk krijgen.

Ziekenhuisbedden in Nederland

 • Totaal aantal ziekenhuisbedden
 • Ziekenhuisbedden bezet door Covid-19
  37
 • Patiënten genezen van Covid-19
  15
 • Ziekenhuisbedden bezet niet-Covid gerelateerd
  11604

IC-capaciteit in Nederland

 • Totaal aantal IC-bedden
  906
 • IC-bedden bezet door Covid-19
  2
 • IC-bedden bezet niet-Covid gerelateerd
  606

Bezetting ziekenhuisbedden

buitenste cirkel: ziekenhuisbedden | binnenste cirkel: ic-bedden

Geldende adviezen

om verspreiding te voorkomen

Geldende coronamaatregelen zijn vervallen. Het coronavirus is nog niet helemaal weg. Zo blijft de kans op verspreiding miniem:

 • Zorg voor voldoende frisse lucht.
 • Was regelmatig uw handen.
Advies
Draagvlak
Naleving
Draagvlak & Naleving

Hoest en nies in je elleboog
82%
62%
Sample Title
62%
Sample Title
82%

Was vaak je handen
75%
27%
Sample Title
27%
Sample Title
75%

Zorg voor frisse lucht thuis
85%
19%
Sample Title
19%
Sample Title
85%

Gebruik zeep

Was handpalmen

Was de vingers

Was bovenzijden

Afspoelen

Drogen