Skip to main content

Zakelijk groepsvervoer

BOB means business

BOB TOURS is dé zakelijk partner bij uitstek voor uw groepsvervoer. Businessmeeting, congres, incentive of bedrijfsuitje; met BOB TOURS zijn uw gasten in veilig vertrouwde handen. Wij voorzien u in passend vervoer afgestemd op de grootte en wensen van de groep.

BOB TOURS stelt een efficiënt vervoersplan samen en biedt ondersteuning bij de organisatie en logistiek. Wilt u meer weten over wat BOB TOURS voor u en uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact met ons op. We zijn u graag van dienst.

BOB support sport

Sportieve prestaties komen niet vanzelf. Elk detail telt. Wat dat betreft is werken met BOB TOURS elke dag weer topsport. Van begin tot eind zijn wij ondersteunend aan de totale sportploeg zodat er met volle aandacht naar de wedstrijd toegeleefd kan worden en op de terugreis het nodige stoom kan worden afgeblazen.
Winnen of verliezen, BOB support sport.

BOB TOURS event vervoer

Voor bezoekers
Concert, meerdaags festival, theater of beursbezoek; welk evenement jullie ook gaan bezoeken, met BOB TOURS begint het feest al op de heenweg. Uiteraard brengen we jullie na afloop ook met alle plezier, zorg en comfort weer thuis.

Voor supporters
BOB TOURS biedt een onvergetelijke ervaring voor fans en supporters. Onze vervoersdiensten staan garant voor een ontspannen reis naar uw favoriete club, waardoor de opwinding onderweg al begint. BOB support supporters.

Voor organisatoren
Wij begrijpen hoe belangrijk ieder detail is bij het organiseren van een evenement. BOB TOURS zorgt ervoor dat al die details tot in de puntjes geregeld zijn. De BOB TOURS eventcoördinator staat continu tot uw beschikking. Festival, beurs, bedrijfsfeest of concert; samen met u stellen we een uitgebreid vervoersplan op, zodat u zich volledig kunt richten op het event. BOB TOURS zorgt dat uw gasten comfortabel en in de juiste sfeer arriveren. 

Pendelbussen
BOB TOURS biedt uitstekende pendeldiensten voor alle evenementen. Onze touringcars pendelen tussen evenement en parkeergelegenheid of station, waardoor uw bezoekers op een comfortabele en professionele manier aankomen op bestemming. 

Dagtochten

Lekker erop uit voor een leuke dagtocht of misschien wel een meerdaagse stedentrip. Een geweldige manier om nieuwe plaatsen te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen. Of het nu gaat om een dag samen in de natuur, een bezoek aan een museum, stad, of theater; een dagtocht biedt iets voor iedereen.

Ook voor een unieke stedentrip bent u bij BOB TOURS aan het juiste adres. Ontdek nieuwe steden, proef lokale smaken en ga u te buiten aan kunst, cultuur, het uitgaansleven en de winkelstraten.

Bij BOB TOURS kunt u zelf uw dagtocht of citytrip samenstellen. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar om uw verblijf en programma volledig op maat te regelen.

Met BOB TOURS kunt u rekenen op de beste service, comfort en professionaliteit, waardoor uw dagtocht of citytrip echt onvergetelijk wordt. Onze comfortabele touringcars zorgen voor een prettige en ontspannen reis. Onze chauffeur heet u van harte welkom en zorgt ervoor dat u en uw gezelschap al helemaal in de stemming aankomen op een van de vele bestemmingen, overal in Nederland en Europa.

Schoolreis & Studiereis

Schoolreisje is toch wel een van de leukste dagen in het jaar. En ook de studiereis voor scholieren en studenten moet een onvergetelijke ervaring zijn. Een blijvende indruk achterlaten.

BOB TOURS brengt jullie veilig, comfortabel en voordelig naar de geplande bestemming. Nog geen plannen? Wij staan voor u klaar om een enerverend programma samen te stellen en geheel te verzorgen.


Gelegenheidsvervoer

Er zijn bijzondere momenten die ons leven definiëren.  Zulke gebeurtenissen vereisen specifieke aandacht, waarbij uw hoofd waarschijnlijk naar heel andere dingen staat dan een gedegen vervoersplan. BOB TOURS is u graag van dienst.

BOB TOURS’ ervaren professionele chauffeurs staan voor u klaar. Op gepaste wijze, gekleed naar de gelegenheid verzorgen wij het vervoer van u en uw gasten. Samen verzorgd reizen.

Trips & Travel

BOB TOURS biedt vervoersoplossingen voor elke Europese bestemming. Of u nu een citytrip in gedachte heeft, een zonvakantie, meerdaagse reis, een dagtocht voor senioren of een lekker weekend erop uit met vrienden, met BOB TOURS komt u onbezorgd en comfortabel op uw bestemming.

Heeft u uw reis al gepland? We horen graag wat we voor u kunnen betekenen en onze chauffeurs staan u en uw reisgezelschap tot dienst. Heeft u nog niet zo’n goed beeld waar u heen wilt of wat u daar wilt doen? BOB TOURS helpt u graag met de ideale reis, helemaal op maat naar uw wensen. We move people. With pleasure.